bageri8.jpg
bageri8.jpg

bageri8.jpg
bageri8.jpg

1/9
"Et besøg i Højbyhus skal være en oplevelse..."

Butik:

I Højbyhus gør vi det nemt for dig som gerne vil handle økologisk. Vi har alt, hvad der er brug for til en sund og bæredygtig husholdning. Vi har udsøgt de bedste produkter fra lokale såvel som globale øko producenter.

 

Har du brug for en gavekurv eller en værtindegave, så pakker vi gerne smukke, spændende og anderledes gaver. Vil du hellere glæde en anden med et  gavekort til Højbyhus, så er det naturligvis også en mulighed.

 

Bageri:

Her tryller vores dygtige bager Carl dagligt sunde brød og lækre kager frem, bagt af friskmalet mel fra det lokale Økomølleri. Carl bager ca. 10 forskellige rug, spelt og hvedebrød.  Kage sortimentet er stort og varieret og altid bagt med speltmel.

Har du brug for en større kage til et særlig arrangement, så siger Carl aldrig nej til en udfordring!

 

Cafe:

Højbyhus´ cafe indbyder til en lille pause i den hektiske hverdag. I de smukke og rolige omgivelser kan du nyde en kop kaffe eller et lille måltid. Vi har altid frisklavet suppe og sandwich med de bedste råvarer til overkommelige priser.

 

Mad ud af huset:

Hver dag  er der mulighed for at købe Dinekes lækre grønne mad.

For 65.kr/pers. (min. 2pers.) kan man afhente dagens menu. Menuen kan ses på hjemmesiden eller i ugens nyhedsbrev og skal bestilles senest dagen før.

 

Fredag er der altid mulighed for at købe grøntsagstærte og salat, et lækkert og sundt måltid til weekenden!

 

Har du et større arrangement, hvor du godt kunne tænke dig Dinekes grønne mad, så forhør dig i butikken om mulighederne.

 

Møderum:

I Højbyhus har vi indrettet et møderum hvor op til 15 personer har mulighed for at mødes. Her kan der i ro og mag tænkes nye tanker,  imens vi sørger for forplejningen.